dinsdag 27 januari 2009

ANALOG PHOTODAY


The Analog Photo Day Association heeft in 2008 de eerste wereldwijde Analog Photography Day
georganiseerd. Op 08/08/08 werd iedereen waar ook ter wereld uitgenodigd om een analoge foto te maken en die in de online galerie te plaatsen.

Deelnemen aan dit initiatief is gratis en zonder tegenprestatie, open voor amateurs en kunstfotografen. De Analog Photo Day is geen wedstrijd. Er is niets te winnen. Het gaat om het plezier van deelname op dezelfde dag, over de gehele wereld, en gewijd aan de schoonheid van analoge fotografie. Alle analoge technieken zijn welkom: klassiek, alternatief of edele procedes.
Alles is toegestaan en wordt aangemoedigd...
Voor deze eerste editie waren er 77 deelnemers. Allen dongen zij mee naar een selectie voor de eerste expositie "Selection 2008" Analog Photo Day. Onder de kandidaten ook Peter. Hij is een gepassioneed en gedreven zwart/wit fotograaf. Bovendien deelt hij graag zijn kennis met anderen.
Zijn ingestuurde foto werd geselecteerd voor de 'Exposition Photographique'. Op 77 inzendingen eindigde zijn foto op een mooie derde plaats. Proficiat!
Meer info vind je op http://www.analogphotoday.com/. De 'Analog Photo Day "Selection 2008" loopt van 13 tot 30 januari 2009 te Clermont Ferrand.
De 'Analog Photo Day' 2009 is gepland op 09/09/09. Noteer alvast deze datum!

Geen opmerkingen: